Karianne Berg tiltrer som daglig leder i Rubynor AS

Karianne Berg, kjent som mangeårig arrangør av Booster (tidl Roots) og Smidigkonferansen, tar over som daglig leder i Rubynor AS. Hun tar over roret etter et snaut år som seniorutvikler Ruby, hvor hun har tatt ansvar langt utover det som var forventet. Ole Morten Amundsen stepper ned og sier «Karianne stopper aldri å forbause, hun er typen som tar ‘ting hun ikke kan’ på strak arm og gjør det, og hun gjør det 100% og bra. Hun demonstrerer lederevne og ansvar, det føles bra å gi roret til noen jeg stoler på og har troen på».

Ole vil fungere som rådgiver i startups, være en mentor og hjelpe startupene til raskere å validere sine konsepter og øke suksessraten. Oles hovedfokus for tiden er startupen Paladin Software som opplever stor suksess. Rubynor følger spent med!

Karianne har fortid fra bla Vimond, Miles og Objectware. Tidligere seniorkonsulent Java, nå hovedsakelig Ruby hvor vi demonstrerer en produksjon/effektivitet uten sidestykke. Det hjelper godt at vi er godt trente innen smidige prosesser og lean software development (og lean startup, som Eric Ries har gjort kjent). Vi tar konsulentoppdrag, men vi utnytter oss hovedsakelig av dette konkurransefortrinnet gjennom å investere i startups.

Vi i Rubynor skal bli Norges beste på teknologistartups og være en foretrukken partner for idéhavere i Norge. Keep it smart and simple 😉