Prosjekter for stor nasjonal matvarekjede

Vi har vært med å lage en spesialtilpasset webapplikasjon som fungerer som et stemplingsur og også en intern spørreundersøkelse for de ansatte.

Intern spørreundersøkelse

dreamstime_s_29231062Vi lagde en enkel spørreundersøkelse som skal kunne benyttes i alle butikkene og også flere ganger. De ansatte svarer på noen spørsmål med rangering og butikken får en score på noen gitte kategorier. Kjøpmannen kan en hver tid gå inn og se sin egen score og sammenligne den med sin region og også nasjonalt.

 

Stemplingsur på iPad

De fleste bedrifter har kjent på smerten av å håndtere turnuser, timelister og lønninger. Vi var med på et prosjekt for en stor nasjonal matvarekjede hvor målet var å gå fra tidsluket av papirarbeid til automatikk.

Stemplingsuret er en spesialtilpasset webapplikasjon med bilder av de ansatte og er integrert mot sentrale systemer. De ansatte kan se hvem som er planlagt til å jobbe i dag, hvem som er på jobb og hvem som har gått til pause. Den ansatte håndterer sine egne stemplinger ved å klikke på sitt bilde og velge en handling.

Webapplikasjonen fungerer også selv om de har mistet nett (eller om noen av de eksterne service’ene er nede). Når enheten kommer tilbake online (eller ekstern service er oppe å gå igjen) så synces alt som er gjort lokalt opp med de sentrale systemene.

Om jeg tør påstå det selv så tror jeg dette må være det kuleste Stemplingsuret i verden!! 🙂

Screen Shot 2015-09-16 at 15.47.02