Kaukus
Startups
Start-up company
News and Updates

Spin up – Spin out. Rubynor -> Kaukus

Gratulerer (til oss selv) med stiftelsen av Kaukus

Kaukus hjelper møtesekretærene. Full kontroll på bystyre- og utvalgsmøter.

Det er for ille å oppleve stress og hastverk med manuelle rutiner tett opptil møtene; den tiden kan brukes på å serve politikerne og staben best mulig.

Gjennom verktøyet automatisk varainnkalling opplever vararepresentantene en enkel og effektiv innkallingsprosess.

Møtesekretærene opplever redusert stress, mer tid til viktigere oppgaver nært opp til møtene så de kan yte best mulig tjeneste til politikerne og staben.

Automatisk varainnkalling er første ferdige produktet i serien fra Kaukus AS.

En hyllest til krevende pilotkommuner og første kunder

Pilotkundene Porsgrunn og Skien kommune har vært fantastiske ledsakere gjennom prosessen, vært direkte og kravstore til verktøyet. Noen innovative kommuner har vist mot nok til å gi nyskapningen sjansen og bli de første betalende kunder. Disse får til gjengjeld større påvirkningskraft på videreutviklingen, i tillegg til en hyggelig introduksjonspris.

Kaukus AS stiftes for å bygge organisasjonen rundt produktene og gi flest mulig kommuner samme muligheten til å benytte seg av verktøyene.

Takk for støtten! Vi er stolte av å bidra til digitaliseringen i kommunesektoren. Sammen med Innovasjon Norge har vi gjennomført på innovative anskaffelser i praksis. Uten kostnad utover arbeidstid har Porsgrunn og Skien fått skreddersydd et nyttig verktøy for seg. Dette vinner alle på! Ingen dyre anskaffelsesprosesser, detaljplanlegginger, konsulenter eller risiko på offentlig side.

Porsgrunn og Skien, dere er inne på noe, vi bygger gjerne mer for dere kostnadsfritt, det er lønnsomt for oss og dere. Er produktet bra, løser det faktiske problem og prispunktet edruelig, da har vi alle vunnet. Vinn vinn, ingen tapere.

Veien videre

Kaukus AS bygger verktøy som reduserer stress, forenkler og digitaliserer prosessen før, under og etter bystyre- og utvalgsmøtene.

Vi vil høre fra deg!

Nysgjerrig? Ta kontakt med oss, helt uten forpliktelse selvsagt:

Thomas Hagen

+47 47635238

thomas@rubynor.com