Fireworks

We are the champions

Vi rakk fristen og aller viktigst er at vi er trygge på at vi har sendt inn et godt og gjennomarbeidet anbud.

Så da var det bare å vente i spenning til Avinor kontakter oss i slutten av august.

Slutten av august kommer og vi fortsetter inn i første uke av september uten å hørt en lyd. Vi prøver alle å holde spenningen om hva som måtte komme i sjakk, mer eller mindre vellykket etter som dag etter dag passerer.

Så får vi en innkalling fra Avinor om å stille i møte, hvor agendaen er en presentasjon fra vår side, og en evaluering av anbudet fra Avinor. Vi lager en presentasjon hvor vi trekker frem de punktene vi mener er våre største styrker og hva vi vil fokusere på kort sikt, og også hvilke visjoner vi har.

I møtet gir Avinor oss toppkarakter på alle parametere de legger vekt på ved å oppfylle kravene til å kunne få aksept på anbudet. Det var i og for seg betryggende, men vi vet fortsatt ikke om vi får anbudet.

14' september kommer det mail fra Avinor: Rubynor har fått anbudet, med overtagelse 1'ste oktober i år.

Det vi hadde håpet, men ikke helt hadde tillatt oss å tro helt og fult på er plutselig virkelighet. Nå må alle i Rubynor brette opp ermene og Ole Morten setter selskapet i lockdown. Det vi si at alle mann alle jobber "natt og dag" for å ha ting på plass før 1'ste oktober.

Malurten i begeret er at det er en karensperiode på 10 dager fra vi fikk anbudet til vi kan gå i forhandlinger med blant annet Avinor. For å gjøre det enklere for oss, så er det kun en uke fra vi kan snakke med Avinor og offentligjøre at vi har vunnet anbudet til overtagelse.

Hjelp !! Hvordan skal vi makte alle bits and bytes frem til 1'ste oktober.

Vi kommer med en post for å fortelle om hvordan det har gått noen dager etter overtagelse, også krysser vi fingre for at vi har en suksess historie å fortelle også da.

Følg med, følg med.