Rubynor logoGå hjem

Building a diamond

Rubynor elsker startups

  • Ole Morten Amundsen
    Editor
1. desember, 2019

Hva vet Rubynor AS om startups?

Ganske mye! Vi har feilet flere ganger, vi er ikke magiske vesener, ikke alle sammen i alle fall. Klisjèen er at vi lærer av feilene. Det blir gjerne ikke en klisjè med mindre det er sant. Vi er bedre nå og våre feilskjær er arr vi bærer med stolthet som startupere. Klisjè…

Fra klisjeer til selvskryt, dette blir bare bedre og bedre. Vårt fokus på startups gjør oss også etterspurt som utviklere/konsulenter på andres startups. Vi har blant annet bidratt hos disse:

I disse kunne vi og investert, men slo ikke til. Regrets! No regrets sier folk. Halloooo, det må slettes fra klisjèregisteret, jeg angrer på mye!

Ok, fra selvskryt til mer selvskryt: Vi har både eierandeler og tekniske bidrag på disse:

Tiden vil vise hvor disse tar oss, det ser veldig bra ut!

Vi er alltid på utkikk etter forretningsmuligheter, men akkurat nå er vi overbooket. Men prøv oss, man vet aldri 😉

Det er ikke kun startup-oppdrag vi tar, selv om vi dras mot det som stål mot magnet. Av prosjekter vi er stolte av, har utviklet og driftsansvar på:

  • TaxiDepot (køsystem og taxibestilling Gardermoen)
  • Autostat (Autoreturs system for samling av miljøsaneringsdata vrak. 98% av Norges biloppsamlere og fragmenteringsanlegg er under Autoretur)

Vi bygger på Ruby og Rails, JavaScript og mange forskjellige JS-rammeverk (her går det fort). Det eneste som mangler for å gjøre oss komplette, er at vi har godt humør og er hyggelige, noe vi ikke er. Jo, selvsagt er vi det, vi tar gjerne en prat om dine drømmer og hvordan vi kan hjelpe deg 🙂

startups, oppstartsbedrift, investor, nyheter