Taxi kø

Case Study

Fast Travel

Hvis du noen gang har tatt taxi fra Gardermoen flyplass, har du sannsynligvis benyttet deg av vårt Fast Travel-produkt! Sytemet behandler både passasjerbestillinger av taxi, samt informasjon til sjåførene. Dette har tidligere vært et system med mange problemer og mange dårlige kundeopplevelser. Etter at vi implementerte Fast Travel som system har vi sett en dramatisk nedgang i antall kundeklager og uønskede hendelser.
Systemet består av både hardware- og software komponenter som prater sammen for å skape et effektivt, trygt og forutsigbart bestillingssystem. Systemet behandler varierende priser basert på de ulike selskapene, tid på døgnet og en rekke andre faktorer. Samtidig presenteres passasjerene med et lett forståelig og ryddig grensesnitt på våre bestillingsautomater på flyplassen.
Gjennom hele prosjektet har vi jobbet tett med de reisende, flyplasseiere, taxiselskapene og teknologer for å utvikle et system som fungerer optimalt for alle involverte parter.

Challenge

Gardermoen lufthavn har over 28 millioner reisende hvert år, og mange av disse tar en taxi etter en lang og slitsom reise. De kommer fra alle verdenshjørner og skal videre til utallige adresser i nærområdet. Samtidig er det utallige interessenter i et slikt system som ikke bare skal harmonere med resten av flyplassen, men også støtte opp behovende for både de reisende og taxi sjåførende selv.

outcome

Ved utvikling av et robust bestillingssystem presentert på fysiske maskiner ved lufthavnen sikrer vi at alle uavhengig av reisevei, tilgang på internett eller norsk språkforståelse trygt kan bestille en taxi og komme seg effektivt og trygt dit de ønsker. dette var både en hardware-utviklingsprosess like mye som software utvikling.

Resultatet er et unikt system som leverer taxitjenester på en ny og teknologisk måte

Want to work with us?